Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

AEGEAN CONTEST 2010 SX1DL



Ειχα και φετος την χαρα να παρευρεθω στο Aegean vhf contest και συγκεκριμενα στην ομαδα που συμμετειχε στην Παρνηθα στην θεση Φλαμπουρι με το διακριτικο SX1DL, φετος λογω της εμπειριας που ειχαμε απο το περσινο contest ολα κυλισαν πιο ομαλα και ποιο οργανωμενα , απο την πρωτη στιγμη εβαλα και εγω το δικο μου λυθαρακι στην προσπαθεια των συναδελφων να οργανωσουμε την συμμετοχη μας στο διαγωνισμο.
Δεκαδες επαφες ελαβαν χωρα τις 40 ωρες περιπου που ημασταν εκει. Η βροχη μας απυλισε προς στιγμη το μεσημερι του Σαββατου αλλα με μια συντονισμενη προσπαθεια και με την συμμετοχη ολων με τα <<πατηματα>> του press και την εκπομπη της RF αποτρεψαμε το κακο με το hi hi.

Θελω να ευχαριστισω τους συναδελφους που συμμετειχαν SW1JGW ,SW1KWZ, SV1GRN, SV1HER, SVICDY για την βοηθεια τους και την εμπειρια τους, τους υπεθυνους του καταφυγιου ΦΛΑΜΠΟΥΡΙ που μας παραχωρισαν των χωρο και ολους τους υπολοιπους απο τα διαφορα σημεια της χωρας και οχι μονο για την χαρα της <<επαφης>> που μας εδωσαν ξεχωριστα στον καθενα μας.


και του χρονου με υγεια πανω απο ολα

73 de sw1eix








2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τις πιτσες δεν εβαλες!!!
73 sw1jgw

RF Dreams - sv1eix είπε...

Εγώ δεν είδα πίστες, είδα μόνο κουτιά από πίστες δυστυχώς...
73
Το σχολιο το εγραψε ο φιλος Πανος