Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Φορτωσα RF την παραλια Λουτρακιου και επεστρεψα


Θελω να ευχαριστησω την εργοδοσια μου που για πρωτη φορα καταφερε να κανω διακοπες μονος μου , με την νεα ιδεα που κατεβασε ο ανεγγεφαλος εγγεφαλος της να κλεισει η εταιρεια συγκεκριμενες ημερομηνιες με αποτελεσμα να μην συμπεσουν με το ετερο υμισι και να αναγκαστω να παω στην παραλια συντροφια με το μικρο γιο και ενα FT 817.
Σε μια παραλια του Λουτρακιου καθημερινα ειχα μαζι μου το απογευμα το σακιδιο με το Yaesu , σκαναριζα ολη την μπαντα των 2m και με μεγαλη μου λυπη διαπιστωσα οτι δεν υπαρχει ο κοσμος και οι συνομιλιες των παλαιοτερων χρονων , θυμαμαι στις αρχες που ειχα παρει την αδεια και μιλαω για το 2005 απο το ιδιο σημειο θα επρεπε να υπαρχει διαιτητης στα qso και να κατευθυνει το ποιος θα παρει μικροφωνο , τωρα ουτε κατα διανοια δεν συνευει αυτο και μαλλον οφειλεται στην ανασφαλεια που επικρατει και στην ελειψη διαθεσης Το μονο που ακουσα κατα την εβδομαδα που ημουν εκει ηταν κατι βλαχους εκτος μπαντας 143... οπου το αντικειμενο της κουβεντας ηταν τα βελονατα παλαια μηχανηματα , βελονατα στο s-meter οχι στο tuning, ο τοπικος αναμεταδοτης εχει γινει dstar, που παλαιοτερα εξυπηρετουσε και το echo-link και μιλουσα με Αμερικη. Δεν πειραζει ομως κατω απο αυτες τις συνθηκες που προανεφερα απλα ξεκουραστικα εκανα διαφορες σκεψεις για το χειμωνα που ερχεται και για το μελλον, καθαρισε το μυαλο μου και ευχομαι και του χρονου να ειμαι καλα και να εχω υγεια και να επαναλαβω το ιδιο.

2 σχόλια:

SV1GRN είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
SV1GRN είπε...

Αντί να την ευχαριστείς που έκανες διακοπές μόνος... hi-hi.
Αλλά για να τα πούμε σοβαρότερα, η κατάσταση με τα μνημόνια κλπ. οδηγεί πλέον τις εργοδοσίες και όχι η κοινή λογική ή το συμφέρον γενικά της επιχείρησης δυστυχώς.
73